STUDIODAS

Studiodas is een bureau voor grafisch ontwerp, opmaak, redactie en webdesign opgericht door Dieneke Scholten.┬áNa een gecombineerde opleiding aan de kunstacademie ArtEZ in mode- en grafische vormgeving heb ik – inmiddels alweer 30 jaar geleden – voor de grafische kant gekozen. Van alles is in die tijd door mijn handen gegaan: van logo-ontwerp en huisstijlen tot het vormgeven en opmaken van online en offline media als websites, flyers, posters, banners, brochures, magazines, handboeken, spellen en lesmaterialen.

Bij grotere projecten wordt samenwerking gezocht met een aantal vaste partners. Wanneer het bijvoorbeeld gaat om het ontwikkelen van een uitgebreide website. Maar ook op het gebied van lay-out en boekontwerp werk ik vaak intensief samen met een aantal partners. En wanneer voor een project een fotograaf of illustrator nodig is, kan ik daarin adviseren.

WERKWIJZE

Voordat u uw opdracht aan Studiodas uitbesteedt, wilt u waarschijnlijk wel even kennismaken! En andersom geldt dat ook; voor mij is het belangrijk om op die manier een duidelijk beeld te krijgen van uw wensen.

Als het klikt en de opdracht is duidelijk, ontvangt u een offerte. Op deze offerte zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Tijdens de ontwerpfase neem ik de informatie uit de kennismaking mee om tot een visuele presentatie te komen. Meestal doe ik een aantal voorstellen. Op basis van deze voorstellen kunt u uw voorkeur uitspreken en eventuele suggesties doen. Samen maken we een keuze en werken we het ontwerp verder uit.

Wanneer het op de productie van spellen, magazines, drukwerk aankomt wordt het ontwerp drukgereed aangeboden aan de drukkerij. Studiodas verzorgt het hele traject van drukwerkbegeleiding.

KENNISMAKEN?

Neem contact met me op! Stuur een mail of bel 053-4346448, dan maken we een afspraak.

NB. Mijn naam schrijf je met ‘ie’, dus niet Dineke Scholten.