STUDIODAS

Studiodas is een klein bureau voor grafisch ontwerp, opmaak, redactie en webdesign. Eigenaar is Dieneke Scholten: ‘Na een gecombineerde opleiding aan de kunstacademie ArtEZ in mode- en grafische vormgeving heb ik – inmiddels alweer ruim 30 jaar geleden – voor de grafische kant gekozen. Van alles is sinds die tijd door mijn handen gegaan: van logo-ontwerp en huisstijlen tot het vormgeven en opmaken van online en offline media als websites, flyers, posters, banners, brochures, magazines, handboeken, spellen en lesmaterialen.
Bij grotere projecten zoek ik de samenwerking met een aantal vaste partners. Bijvoorbeeld wanneer gaat om het ontwikkelen van een grote website. Maar ook op het gebied van lay-out en boekontwerp werk ik vaak intensief samen met een aantal partners. En wanneer voor een project een fotograaf of illustrator nodig is, kan ik daarin adviseren.’

WERKWIJZE

Voordat je je opdracht aan Studiodas uitbesteedt, wil je waarschijnlijk wel even kennismaken! En andersom geldt dat ook; op die manier kan ik een duidelijk beeld te krijgen van je wensen en verwachtingen.

Als het klikt en de opdracht is duidelijk, ontvang je een offerte. Op deze offerte zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Tijdens de ontwerpfase neem ik de informatie uit de kennismaking mee om tot een voorstel te komen. Meestal heb je de keus uit een aantal voorstellen. Op basis hiervan kun je je voorkeur uitspreken en aanvullende suggesties doen. Samen maken we een keuze en werken we het ontwerp verder uit.
Wanneer het op de productie aankomt (bv. van spellen, magazines, drukwerk) wordt het ontwerp drukgereed aangeboden aan de drukkerij.
Studiodas verzorgt het hele traject van drukwerkbegeleiding.

KENNISMAKEN?

Neem contact met me op! Stuur een mail of bel 053-4346448, dan maken we een afspraak.


Problemen met InDesign of met aanlevering drukwerk?

Ontwerp je liever zelf?
Heb je een mooi ontwerp gemaakt in Canva, Word of in een ander programma, maar kom je bij de aanlevering voor drukwerk problemen tegen? Of wil je gewoon beter en professioneler leren werken in InDesign?

Individuele begeleiding
Ik ben deskundig, geduldig en professioneel en vind het leuk te delen wat ik weet. Samen bekijken we wat je wilt leren, en help ik je met je eigen project of begeleid ik je met behulp van zelfgemaakt materiaal en voorbereide lessen.

Neem gerust contact met me op om te kijken of ik je verder kan helpen.
Stuur een mail of bel 053-4346448, dan maken we een afspraak.

NB. Mijn naam schrijf je met ‘ie’, dus niet Dineke Scholten

NB. Mijn naam schrijf je met ‘ie’, dus niet Dineke Scholten.