Studiodas is een bureau voor grafisch ontwerp, opmaak, redactie en webdesign, opgericht in 2003 en sinds 2008 is gevestigd in Enschede. Oprichter en drijvende kracht is Dieneke Scholten.

Dieneke Scholten is grafisch vormgever. Helderheid en functionaliteit staan bij haar hoog in het vaandel. Na haar opleiding aan de kunstacademie is ze begonnen als freelancer, maar ze was ook jaren werkzaam bij een redactiebureau en bij een print- en kopieerbedrijf. In 2011 koos Dieneke definitief voor het zelfstandig ondernemerschap.

SAMENWERKING

Bij grotere projecten wordt samenwerking gezocht met een aantal vaste partners, bijvoorbeeld wanneer het gaat om het ontwikkelen van een uitgebreide website. Ook op het gebied van tekstschrijven en redactie werkt Studiodas intensief samen met een aantal partners. En wanneer u een fotograaf of illustrator nodig heeft kunnen wij u eveneens adviseren.

KENNISMAKEN

Voordat u een opdracht aan ons uitbesteedt wilt u waarschijnlijk weten wie wij zijn en wat we voor u kunnen betekenen. En andersom geldt dat ook; voor Studiodas is het belangrijk een duidelijk beeld te krijgen van u en uw wensen. Daarom vinden wij een kennismakingsgesprek belangrijk. Wij vertellen u wat wij doen en hoe wij werken en u kunt ons vertellen wat u van ons verwacht.

Als het klikt en de opdracht duidelijk is, ontvangt u van ons een offerte voor de opdracht. Op onze offertes zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

WERKWIJZE

Tijdens de ontwerpfase nemen we de informatie uit de voorgaande stappen mee om tot een visuele presentatie te komen. Meestal doen we een aantal voorstellen. Op basis van deze voorstellen kunt u uw voorkeur uitspreken en eventuele suggesties doen. Samen met u maken we een keuze en werken we het ontwerp vervolgens verder uit.

Wanneer het drukwerk betreft wordt het ontwerp drukklaar aangeboden aan de drukkerij. Studiodas kan het hele traject van drukwerkbegeleiding voor u verzorgen.

Gaat het om een website dan wordt na goedkeuring van het concept en het visuele ontwerp de bouw technisch verder uitgewerkt, al dan niet met gebruikmaking van een Content Management Systeem.

SERVICE

Ook na de (op)levering kunt u op ons blijven rekenen. Wij vinden het belangrijk dat iedere klant tevreden is en blijft.