Een website moet aan veel voorwaarden voldoen. Uw website moet niet alleen rekening houden met úw wensen, maar vooral met die van uw bezoeker. Daarnaast moet hij ook nog rekening houden met de wensen van zoekmachines. U wilt tenslotte niet alleen veel bezoekers, maar ook dat ze kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn én dat ze weer terugkomen.

Wanneer u een nieuwe website laat ontwikkelen, overleggen we samen met welke ingrediënten we tot het beste resultaat kunnen komen.

  • Gebruiksvriendelijkheid is één van de belangrijke aspecten binnen de ontwikkeling van een website. Daarom moeten de navigatie en structuur helder zijn.
  • Het is belangrijk dat de website goed doorzoekbaar is voor Google, want wat hebt u aan een website die niet te vinden is?
  • Helder geformuleerde teksten zijn van groot belang. Voor de gebruiker én voor de zoekmachine.
  • En tenslotte het ontwerp. Een goed vormgegeven website is straalt professionaliteit uit en is aantrekkelijk voor de bezoeker. Een visueel sterke interface spreekt meer aan en zorgt ervoor dat de bezoeker eenvoudig kan vinden wat hij zoekt.

Studiodas zorgt ervoor dat al deze aspecten samenkomen tijdens de bouw van de website. Dat kan zowel een statische als een dynamische (database gestuurde) website zijn.
Voor dynamische websites maakt Studiodas in de meeste gevallen gebruik van WordPress, Joomla of Drupal. Gebruiksvriendelijk om mee te werken en aan te passen voor elk project.
Indien gewenst regelt Studiodas ook de domeinregistratie en hosting van uw website.

telefoon 053-43 46 448 

NIEUWS

> Duchatteau in nieuw jasje!


Kijk ze stralen! Het hele team van re-integratiebureau Duchatteau is in een nieuw jasje gestoken. Leuke sportieve softshell-jacks … Lees meer

> Handboek Aantrekkelijke Binnenstad Hengelo


Met Mariët Haverkamp (TekstMakerij) maakte ik in opdracht van de gemeente Hengelo het Handboek Aantrekkelijke Binnenstad … Lees meer

> Fietsroutes Markestenen


In opdracht van de Loakstenencommissie van de Historische Sociëteit Enschede maakte ik onder andere het boekje met fietsroutes … Lees meer